tirsdag den 11. december 2012

Julehygge

Hej

Her kommer mit bud på Evas juleudfordring med at bruge rød, orange og guld, og den gav mig godt nok lidt flere problemer, end jeg  havde regnet med, men her er mit bud.

Jeg har lavet et LO, med et billede fra weekenden, der lige er gået, hvor Jesper og jeg var på hyggetur til København - super hyggeligt og afslappet - og stort set alle julegaver blev købt på afslappende maner - skønt.... - Får I også julehygget derude?

Nå men til LO'et. Det er her:


Jeg har brugt rødt karton fra American Crafts som base. Ovenpå har jeg foroven og forneden brugt noget af et stykke julemønsterpapir fra My Minds Eye.


På det røde karton har jeg stemplet med Cover A card Snowflake stemplet og embosset med guld. Bagefter har jeg mistet med Mr. Hueys Guld og også splatte med både guld og sort i gen fra Mr. Hueys.


Jeg har brugt sorte thickers, som er lidt glatte i overfladen, og for at matche det, har jeg brugt snefnuggene fra Studio Calico. Jeg har farvet dem med en sort stempelsværte. Jeg har brugt archival ink, da den tørrer hurtigt. Og bagefter har jeg kommet Glossy Accents ovenpå, så de bliver blanke og fine.


Sammen med billedet har jeg brugt nogle af trærammerne fra Studio Calico. Jeg har behandlet dem på samme måde som snefnuggene - sort sværte og Glossy accents, og så har jeg sat forskelliggt mønsterpapir i, som passer til LO'et. Ovenpå har jeg sat nogle dymostrimpler, som virker som min journaling.


Billedet er sat ovenpå et godt lag af matter, som skaber dybde, for at få de forskellige papirer til at passe til med det splat osv, der er  på LO'et, har jeg behandlet dem lidt forskelligt. Et ark, har jeg givet inka gold i guld på kanten. Et andet har jeg brugt Glitter paste også fra Viva Colors. Og udover det har alle ark fået sort sværte på kanten.

Er I igang med at løse udfordringen? Vi glæder os meget til at se jeres bud.4 kommentarer:

 1. lækkert lo, selvom jeg ikke selv laver ret mange lo så synes jeg faktisk de er rigtig flotte og dette her er bare så dejligt rent i linierne

  SvarSlet
 2. Synes du har løst opgave til ud med x og o ;) Og så lyder det i øvrigt også rigtig hyggeligt med sådan en kærestetur ;)

  SvarSlet
 3. Det er da et super flot LO. Jeg kan godt lide det sort som giver hele udtrykket lidt mere kant. Susanne.

  SvarSlet
 4. Lækkert layout med en masse lag.

  SvarSlet