mandag den 17. december 2012

Stående julekort

Hej

Da jeg så udfordring nr. 4, som Susanne har lavet, gik der ikke lang tid før kreativiteten begyndte at gå i gang med at snurre rundt oppe i hovedet. Jeg fik hurtigt en idé til hvad jeg ville, og så udviklede det sig selvfølgelig som det næsten altid gør, men jeg var lidt overrasket over det, da der i udfordringen er mange ting, man skal, men det var rigtig fedt at prøve det også.

Her er mit bud på et kort i blåt med glitter, brug af baggrundsstempel, borderpunch og et juleornament.


Jeg har lavet et kort, der kan stå op, så når modtageren har fået det, kan det stå og pynte resten af julen.
Jeg har på forsiden af kortet brugt 2 baggrundsstempler. Først har jeg stemplet med snowflakes med Archival ink i farven French Ultramarine og bagefter har jeg stemplet med Cover a Card Pinetrees med farven Cobalt.


I bunden af kortet har jeg lavet 3 border med en EK-succes borderpunch 2  i 1 med snefnug. Jeg har vekslet lidt mellem de 2 for at skabe lidt dynamik i de hvide kanter. Bagpå har jeg sat almindeligt klart pakketape, og så har jeg bagefter drysset forskellige blålige nuancer af glitter ovenpå. Det giver en god effekt.
Selve forsiden af kortet bliver holdt af en af disse border også, når det står op.Her kan man vidst lidt bedre se, at glitteret er i forskellige farver.
(jeg beklager de lidt dårlige billeder - Det er lidt svært i denne tid)


Jeg har punchet et hul i selve kortet, hvor jeg har indsat et juleornament. Her har jeg brugt 3 stjerner jeg har stanset ud med en Nellie Snellen die, og limet den sammen, så den bliver 3 dimensionel. Bagefter har jeg brugt lidt glossy accent på kanten og kommet det overskydende glimmer på.

Så hænger den så fint i kortet, når det står fremme.


Til sidst har jeg sat nogle af de "overskydende" snefnug fra borderne på forsiden.

Nå hvad synes I?

Jeg hyggede mig rigtig meget med at lave det...

... Og jeg er ret sikker på at min mormor bliver meget glad for det. Man kan vel ikke andet end ønske at sende det til en, der virkelig vil kigge på det :-)

Anja

1 kommentar:

  1. årh bare super sødt og meget vinterligt julekort. meget smukt.

    SvarSlet