torsdag den 6. december 2012

Med en anelse glitter og finér

Her er mit bud på et julekort med glitter og finér. Først tænkte jeg, at der skulle en stor fikant af finér og en masse glitter på, men det kunne jeg ikke få til at fungere, istedet blev det til små finesser.
 
 
Papirerne er fra Jillibean Soup og Simple Stories. Jeg har stemplet på det stribede papir fra Jillibean med et lækkert baggrundsstempel med snekrystaller. De flotte små træ-dollies har jeg ladet stå rå, da det passede godt til farverne i papirerne. De sidder og "dingler" i en guldtråd, der sidder fast mellem det stribede papir og det sorte.
 
 
På billedet her under, er den lille punchede bort til venstre min finér, som har fået lidt sort maling. Jeg fortyndede malingen med lidt vand, så den blev lidt gennemsigtig og man derfor i "virkeligheden" stadig kan se træstrukturen, selvom det på ingen måde er synligt på disse billeder.
 
 
Langs alle papirkanter har jeg kørt med en glimmerlim, og voila der er glitter på.
 
Dette var  mit bud på udfordring 2, jeg glæder mig til at se, hvad du finder på :o)

4 kommentarer:

 1. WAUUU Anja - det er bare for fedt det kort :)

  SvarSlet
 2. Hej
  Det kort er virkelig lækkert - Ja jeg kan næsten ikke få armene ned. Det er virkelig godt lavet - og ja så vil jeg overhovedet ikke tage æren for det calmlund - det er Eva fra designteamet, der har lavet det.
  Der er jo heldigvis nogle rigtig dygtige tøser på mit designteam, som også blogger meget på denne blog...

  SvarSlet
 3. Super lækkert og gennemført kort. Det dér finer, må jeg vist heller se lidt nærmere på ;-)

  SvarSlet