mandag den 3. december 2012

Julekort.

Hvor er det spændende med disse udfordringer, så kommer man igang med noget man ikke er vant til. Finér er ikke noget jeg ellers bruger meget af, så det har været spændende at skulle tænke et nyt materiale ind. Jeg har fundet ud af at det er smart at sætte dobbeltklæbende tape bag på fineren inden den standses ud. Jeg kunne læse at Gitte klistre den op på karton. Det er også smart. Så knækker den ikke så nemt når den køres igennem f.eks. Big Shotten.

Her er mit svar på Gittes udfordring med glitter og finér.
Jeg har lavet dette julekort med papir fra Simple stories. Den lille stjerne er lavet med en die fra memory box, den er smurt med sticles i guld, Golden Rod. Kristjørnen er en die fra Tim Holtz "Holly branch" grenen er standset i finer, bladene er hvidt karton farvet med Distress ink i farverne: Shabby shutters, Peeled paint og Forest moss og de er efterfølgende "lakeret" med Glossy accent.
de røde bær er fyldt med glitter fra Martha Stewart.
Glædelig 3. december,
Susanne.


8 kommentarer:

 1. Fedt kort Anja - troede slet ikke man kunne komme finér i big shotten - hvor køber man sådan noget finér? Træslast?

  SvarSlet
 2. Fineren kan købes hos Picturing the World. Jeg har lavet et link i mit indlæg. Den er noget tyndere i kvaliteten end det der findes i trælasten.

  SvarSlet
 3. Sikken et fint kort... og det giver bare sådan nogle fine effekter at farvelægge med distress ink. Det kunne da være man skulle overveje at kaste sig ud i sådan noget finér ;)

  SvarSlet
 4. Fedt kort :) du har da klaret den udfordring super godt :) rigtig god 4. december

  SvarSlet