mandag den 24. december 2012

Julepynt i pastel

Hej, jeg har lavet et bud på Sofies udfordring, utraditionel jul i pastel. Jeg har valgt at lave noget pynt i form af rosetter. De er lavet af papirsstrimler på henholdsvis en, en enkvart og halvlanden tommer. strimlerne er ridset på et scoreboard inden de er foldet og limet sammen.

Til denne lyserøde model har jeg brugt papir fra Jillibean soup, guld stickles, pink twine, Snefnug die fra Marianne design, Snefnug i træ fra Studio Calico, lyserød glitter fra American craft. På bagsiden har jeg stemplet Warm winter wishes på kraft karton og punchet ud med en cirkel punch.


 
Denne grønne model er rent faktisk lavet med et stykke påskepapir fra Jillibean soup Desuden er der brugt, guld stickles, en blomster die fra Nellie Snellen skåret ud i guld karton, samt et lille grønt filt ornament. Skallop cirklen er punchet ud og pyntet med guld stickles. Stjernen er en die fra Nellie Snellen, skåret ud i guld karton.
 

 
 En orange rosette, lavet i et stykke lækkert orange Jillibean soup karton. Guld blomsten er igen en die fra Nellie Snellen. den hvide "dims" er lavet med en Martha Stewart hjørne punch. Og den lille stjerne er igen en Nellie Snellen die. På bagsiden er der pyntet med et lille Marianne design snefnug:
 

 
 Julepynt i turkis, igen i Jillibean soup papir. Pyntet med masser af glitter fra Marta Stewart også på snefnugget i midten som egentlig er en træpynt fra Studio Calico.
 

 
 
Rigtig glædelig jul til jer alle.
Susanne.
 

1 kommentar: