torsdag den 20. oktober 2016

Miss you more than just a little

Jeg har haft tid til at lege lidt videre med mit oktober kit fra kit klubben – og hold da op der er nogle lækre papirer med - Er især forelsket i det papir jeg har brugt som baggrund idag. 


Til dette kort har jeg først skåret mine polaroid rammer ud af hvidt karton med Mama Elephants Polaroid Fun dies. Derefter tegnede jeg de indvendige firkanter op på Neenah karton, så der var en kant rundt til at sætte under rammen.

Derefter stemplede jeg mine motiver fra Mama Elephants In my heart inden i mine firkanter og farvelagde dem med mine copics.

Farverne er valgt til at repræsentere mig og min søster, som havde henholdsvis rødt eller blåt på da vi var små for at folk kunne kende forskel.


Til hudfarven har jeg brugt E11 og E51 og til hårfarven W0, E33 og E35
Til det blå tøj har jeg brugt B02 og B05, mens jeg til det røde tøj har brugt R35 og R46.
Til baggrunden på det lille billede har jeg brugt W0 og W1 til væggen og W3 og W5 til gulvet.

Til baggrunden på det store billede har jeg brugt YG06 og YG63 til græsset og B000 og 0 til himlen.

Endelig har jeg limet mine rammer på fotoet og klippet resten af neenah kartonnet af. 


Som baggrund på selve kortet har jeg brugt et af papirerne fra oktober kittet. For at gøre det en lille smule mere spændende har jeg brugt noget af båndet, også fra kittet, på tværs af baggrunden.

Teksten er stemplet på baggrunden med versafine ink og kommer også fra In my heart sættet.

For at give kortet lidt ekstra skar jeg nogle hjerter fra noget af det ensfarvede karton fra kittet med min Mama Elephant Confetti die og gav kanterne lidt Scattered Straw distress ink og satte fast sammen med nogle af palietterne fra kittet.

Det var alt jeg havde for denne gang

Ha’ en god dag

~ Mette Witus


1 kommentar:

  1. Meget fint :-)
    Elsker alt kreativt, sidder selv og sysler med Halloween emnet og fik lavet flotte Halloween "Alici i Eventyrland" negle på bloggen.
    Ønsker dig et godt efterår med mange kreative timer :-)

    SvarSlet