lørdag den 20. oktober 2012

Fisk

Et stykke kraftpapir, hvid akrylmaling og et lækkert baggrundsstempel, det er hovedingredienserne i dette layout.

Med et gammelt kreditkort har jeg påført hvid akrylmaling på et stykke kraftpapir. Jeg har dækket det meste af kraftpapiret, men ladet enkelte steder være rå, for at give en mere levende baggrund. Kanterne er blevet revet og derefter "sværtet" med sort akrylmaling. Det giver en mere hård afslutning på layoutet end almindelig svært.

Oven på baggrunden har jeg stemplet med et lækkert damask baggrunds-stempel. Jeg har brugt sort akrylmaling som "sværte", hvilket giver lidt ekstra dimension og en mere intens sort farve end almindelig sværte. Når jeg stempler med akrylmaling, rengør jeg straks mit stempel ude under vandhanden med en tandbørste (som jeg kun bruger til det formål). Så bliver det næsten som nyt igen.

For at skabe en lag-på-lag effekt har jeg blandt andet brugt en gammel bogside og en stor foldet kageserviet.

Som yderligere lag har jeg brugt en strimel blomstret papir og en strimmel hullet papir begge fra Studio Calico. Kanterne på begge strimler er blevet revet men kun på det hullede papir har jeg sværtet med sort. Det blomstrede papir har yderligere fået et par enkelte splats med Mister Huey Gold mist.

Med selv samme gold mist har jeg lavet tre såkaldte løbere. Bag billedet (altså inden jeg satte det på) sprayede jeg med misten, mens jeg holdt papiret lodret, så misten kunne løbe. Man ved aldrig helt, hvad resultatet bliver, når man bruger mist, men det synes jeg bare er en del af charmen ved det.

Det var mit sidste layout her i præsentationsrunden. På mandag får I afsløret endnu et nyt medlem på designteamet - I kan godt glæde Jer.

4 kommentarer:

  1. Jeg kan sindssyg godt lide det!!

    SvarSlet
  2. fantastik LO,´jeg elsker den stil... dejligt rå look, thumbs up !!

    SvarSlet
  3. Det ser så godt ud... Virkelig lækker baggrund...

    SvarSlet