fredag den 4. oktober 2013

Babykort

Her kommer så mit første indlæg som gæstedesigner, hvor jeg har valgt at vise nogen babykort, hvor baby onesie fra MTF/Die-namics er i centrum.

Jeg har lavet et pige- og et drengkort På drengekortet har jeg brugt Carta Bella's Rough & Tumble Vroom Vroom, som baggrund, det ensfarvede karton har fået en tur med Martha Stewart's Classic Star borderpunch. Baby onesie har jeg pyntet med en bil fra Auto parts/Memory Box. Nederst har jeg lavet et banner, som er sat på 3D puder. Teksten er stemplet på en cirkel, jeg har skåret på min Silhouette Cameo. 
 Baggrunden på pigekortet er fra Echo Park - Every Day Ecletic Large Hexagon, igen har jeg brugt Classic Star borderpunch på det ensfarvede karton. Denne gang er baby onesie pyntet med en butterfly chipboard fra Studio Calico, som har fået en gang color shine (gold) fra Heidi Swapp. Igen har jeg valgt at bruge et banner, denne gang har jeg valgt at give det lidt lim i enderne, så det buer lidt udad.  
Der blev lavet et par ekstra bodystockinger, fordi der lige gik lidt sport i at finde ting at der var egnet til at pynte dem med. Den lyserøde er pyntet med ællinger fra baby stuff/Memory Box, den lyseblå med et lokomotiv fra Train set/Memory Box (er i begyndt at fornemme mit kærlighedsforhold til dem?) og den sidste er pyntet med stjernene ("affaldet") fra Classic borderpunch.  Knapperne på bodystockingerne har fået med en sølvtush, så de ligner knapper.

Håber at jeg har kunne give jer lidt inspiration og rigtig god weekend til jer alle.

/Thea

4 kommentarer:

 1. Hvor er de bare søde, og såå anvendelige til rigtig mange ting.

  SvarSlet
 2. Sikke et fint "første indlæg" og det er nogle NUTTEDE babykort. Tak for inspirationen. =0)

  SvarSlet
 3. De er super søde - de må liftes.

  SvarSlet
 4. Det er nogle rigtig søde kort i fin Thea-stil. Jeg kan godt forestille mig der kan gå sport i at pynte de bodystockings. De er virkelig søde. Og tillykke med titlen som gæstedesigner:-)

  SvarSlet