mandag den 28. oktober 2013

Juletags med rød.

Hej, denne gang har jeg lavet en serie juletags med røde detaljer.
Mine baggrundsstempler er fra Cover a Card, "French Text" og "Music". De er stemplet og sværtet med Distress ink, "Frayed Burlap"


Her er der pyntet med diecuts, en grangren fra Impression Obsession som findes i den fysiske butik, samt 5-point star fra Nellie Snellen. Stjernerne er præget og foldet så de får lidt dimension, samt pyntet med lim og glitter i kanten. Teksten er lavet på computer og skåret ud med en oval die fra Nellie Snellen.

 
Denne tag er pyntet med Gine og kjole som er lavet med dies fra Memorybox. Jeg har dog selv tilføjet pynten på kjolen så den er blevet til en nissepige kjole. Det små stjerne er fra en snefnug die fra Impression Obsession, de er lavet i hvid glitterkarton. Det gule bæltespænde er en Enamel Dot fra Teresa Collins. Teksten er fra et Justrite stempel sæt: "Antique Christmas Tags One" som findes i den fysiske butik.


Denne store flotte julestjerne er er lavet med et lækkert die sæt fra Spellbinder, som du kan finde i den fysiske butik, den er pyntet med lim og mørkerød glitter fra Martha Stewart. Den lille gule prik er igen en Enamel Dot fra Teresa Collins. Grenen er fra Memorybox, "Woodland Branch" Teksten er lavet på Computer.

 
Igen har jeg brugt ginen fra Memorybox. Forklædekjolen har jeg tegnet med udgangspunkt i den samme kjoledie som jeg har brugt ovenover. De grønne prikker på lommerne er Enamel Dots fra Teresa Collins. Teksten er fra Stempelsættet "Antique Christmas Tags One"

 
God kreativ mandag
 
Susanne.
 
 
 

10 kommentarer:

 1. fantastisk søde juletags, elsker når der brugs rød i jule sager

  SvarSlet
 2. Hvor er de bare kanon søde alle 4. Så fine alle sammen.

  SvarSlet
 3. Den tag med julestjernen er min klare favorit!

  SvarSlet
 4. Skønne og hyggelige tags. Kan især godt lide den med ginen, men de er flotte allesammen.

  SvarSlet