fredag den 11. oktober 2013

Efterårskort

Der er kommet nogen rigtig lækre dies fra Impression Obsession, og som jeg nemt kan se anvendt sammen med mine dies fra Memory Box. Hvilket også kan ses på det efterårs kort jeg har lavet denne gang.
Til baggrunden har jeg brugt Cover a card - Clouds og en distress ink og stemplet det på noget akvarel papir.
Af dies har jeg brugt: Square House fra Impression Obsession samt Twiggy Tree, til bladene på træet og jorden har jeg brugt Grand Oak Tree, som lige fik klippet sine blade af og Flying Birds, alle 3 dies er fra Memory Box.
Ellers har jeg bare brugt ensfarvet karton fra American Craft, dog er det vinduer og dør lavet i almindelig hvidt karton, så detaljerne forbliver tydelige.


Jeg har ikke limet alle grenene fast, da det skaber lidt mere liv på kortet, som det måske kan fornemmes her.

Hvis jeg havde lavet et forårs-/sommerkort ville jeg have undladt at bruge trappen, ihvertfald som trappe, istedet for ville jeg have skåret det bredeste trin af, vendt den på hovedet og brugt den som blomster kasse. Til blomsterne ville jeg bruge grene fra Twiggy tree til blomster stilke, blomsterne ville jeg lave ved hjælp af Flower Mound Canopy/Memory Box. Til blade på både træ og blomster ville jeg bruge Leaf Canopy/Memory box, som jeg efterfølgende har anskaffet mig.

Rigtig god weekend.

/Thea

5 kommentarer:

 1. Rigtig fint kort her, og rigtig godt udtænkt, må jeg sige. Rigtig flot lavet.

  SvarSlet
 2. Lækkert efterårskort!
  God weekend.

  SvarSlet
 3. Det er et rigtigt flot kort. Du er altså virkelig god til at lave kort, der ligner små billeder. Og så har du jo så mange lækre ting at bruge. Det er dejligt, vi gerne må låne...

  SvarSlet