tirsdag den 1. oktober 2013

Spring ud af comfortzonen... Det gjorde jeg...

Forrige weekend havde vi designdag for hele designteamet. Anja havde sørget for at udfordre os, og jeg må sige at jeg blev revet ud af min comfortzone. Jeg fik leget med stempler, inka gold, mist og meget andet.


Her er et af de LO's det blev til. Der blev leget igennem, og jo mere man fik leget, jo sjovere var det.


Basen er et stykke kvistkarton, der er dækket med modellingpaste som jeg har smurt på med en spartel. Mens modellingpasten stadig var lidt våd, legede jeg lidt med et baggrundsstempel. Dette kan ses længere nede. Herefter har jeg leget med to forskellige røde mists samt en guldmist. Jeg har sprøjtet det på lidt på må og få.


Titlen er lavet med thickers, hvor jeg har pillet det yderste lag pap af og herefter mistet med sort og guld.


Rundt omkring på LO'et har jeg leget med de fede stempler fra Sodalicious.


Bag billedet er en gammel bogside er er blevet mistet samt smurt i kanten med Inka gold. Desuden er der lagt lidt hvidt vellum ind bag billedet. For at skabe en ro om billedet, har jeg med en sort pen tegnet rundt i kanten af billedet. Desuden er der lavet to små flag i glittertape for at lede fokus hen mod billedet.


Sommerfuglene ved billedet er wood veneers der også har fået et lag Inka Gold. Desuden er der brugt lidt sytråd bag billedet.


Her kan baggrundsstemplet anes i modellingpasten. Ligeledes kan man se det cirkler af Inka Gold jeg har lavet gennem en mask.


Hav en herlig tirsdag... og spring bare ud i det, der ellers ligger uden for din sædvanelige stil....


2 kommentarer:

  1. Super flot LO. Jeg kan rigtig godt lì det den fede effekt med det Inka Gold, du har brugt på det.

    SvarSlet
  2. Det er så fedt at lege og blive grisset. Og du har fået et skønt resultat!

    SvarSlet