lørdag den 19. oktober 2013

Er I igang med årets julekort?

Mon der er ved at være gang i julekortene rundt om i de danske hjem?

Jeg har været igang med årets første portion, det er blevet til disse julekort.


Dem af jer der besøgte vores stand til Convention, så har I måske allerede prøvet at lave et lignende kort. Men for dem der ikke var så heldige at komme en tur forbi Convention, så kan I se her hvordan jeg har lavet dem.


Kortet er lavet på en base af hvidt karton, og herudover har jeg brugt et motivstempel, et tekststempel, Distress Ink, Archival Ink, Stickles, vandpensel og pen. Stemplerne finder man i den fysiske butik, og ellers kan man altid kontakte Anja og bestille dem.


På første kort har jeg stemplet med to forskellige nuancer af grøn, og på dette kort kun en enkelt nuance. 
Lige efter jeg har stemplet, har jeg "malet" ovenpå med min vandpensel, og på denne måde har jeg fået opløst og fordelt farven. Men det skal gå hurtigt, da sværten ellers vil tørre op. Jo hurtigere man kommer igang, jo mere våd er sværten, jo nemmere er den at "male ud". Jeg har "malet" lidt på må og få hen over hele stemplet.


Herefter har jeg stemplet med tekststemplet med sort Archival. Jeg synes Archival sværten giver et super godt og dækkende resultat. Derefter har jeg med min pen tegnet en ramme løseligt rundt i kanten.


Til sidst har jeg lavet små prikker med rød stickles, for på denne måde at "skabe" bærerne, og herefter monteret det på en kortbase.


Lige et close up på hvordan jeg har malet rundt på stemplet.


Er I mon igang med julekortene? Har I allerede fundet ideer?


4 kommentarer:

 1. Virkelig flot kort - og elsker også den sorte til tekst stempling :-)
  Nope ingen julekort her endnu, men mon ikke det kommer ;-)

  SvarSlet
 2. Rigtig flot kort, og ja har da fået lavet et par stykker nu endelig, men håber at få lavet alle fra kortkurset på Scrapsisters nu, hvis ellers jeg kan få lidt fred til at lave dem, men det er lidt af en udfpordring med manden hjemme efter hans skulderoperation, for de synes kun, man skal føle sig helt priviligeret og kun underholde dem hele dagen så LOL.

  SvarSlet
 3. waue fantastisk smukke kort. enkle og elegante.

  SvarSlet