fredag den 4. oktober 2013

Gæstedesigner i Oktober og November

 
Hej
 
 
Jeg er rigtig glad for at kunne byde en Gæstedesigner velkommen på teamet som gæstedesigner i oktober og november.
 
Thea Christensen
 
 
Thea kan bare det der med dies. Hun bruger dies på en måde, som mange ikke tænker på. Når Thea kreerer sine kort, laver hun små billeder og nærmest historier, og vælger derfor både dies, motiver, papirer og mønstre med omhu, fordi det hele skal matche sammen for at give det rigtige billede.
Det er svært at beskrive bedre end dette, og ja egentlig beskriver Thea det selv super godt.
 
Læs selv, hvad Thea skriver her:
 
Jeg hedder Thea og er bosat på Fyn sammen med min kæreste, mine 2 store børn på 20 og 16 år og vores dejlige hund på 16 måneder.
 
Jeg laver kun kort, og kom igang med det for små 2 år siden, så jeg betragter stadigvæk mig selv som "nybegynder". Har dog prøvet at lave et enkelt album samt lidt æsker, men det er kortene, som trækker.
 
Min store kærlighed er memory box/poppystamps dies, dem kan jeg ikke få nok af! Jeg elsker at sætte dem sammen på kryds og tværs, men min kærlighed til dem er ikke størrere end, at jeg syntes det er fedt at kunne mikse dem med dies i andre mærker, bare for at bryde "rammerne", at det hele ikke bare er memory box.
Min stil? Tja det er et godt spørgsmål, for jeg elsker at bygge en scene/fortælling op på mine kort ved hjælp af mine dies, men laver skam også mindre "komplekse" kort.
 
Velkommen til Thea, og glæd jer til at se dies anvendt i stor stil i de kommende 2 måneder. Thea blogger allerede senere i dag.
 
Forresten... Der er jo Convention i morgen - ses vi?
 
Anja


2 kommentarer:

  1. Tillykke med dit nye job, Thea.
    Det er så spændende at se, hvad du finder på at vise os. Du kan nemlig det der med at lave nye sjove, fine kombinationer.
    Selvfølgelig ses vi i morgen på convention.

    SvarSlet
  2. Tillykke Thea ja det bliver spændende at se hvad du laver så vi kan få nogle gode ideer! Ja Anja vi ses i hvert fald til convention!

    SvarSlet