mandag den 19. august 2013

Romantisk kort.

Hej, jeg har lavet dette romantiske kort.
Baggrundskartonet til dette kort er lidt smart det er nemlig lilla på ydersiden og hvidt indvendigt, nemt til et hurtigt kort. Det er fra Hero Arts.
Den store hvide label er lavet med en die fra X-cut, et sæt som hedder "aflang label 2". De to ovaler er skåret med Nellie Snellen dies "Multi frame straight Oval". Desuden har jeg brugt "Tiffany frame" fra Memorybox, og "Antique tags one dies" fra Spellbinders. De små hjerter er er standset ud i kork med "Multi frame Heart 2", et die sæt fra Nellie Snellen.

Den store oval er skåret i papir fra My Minds Eye, en lækker små stribbet sag fra serien Lost and Found "Market Street" 6x6" paperpad. Den lille oval er skåret i kraft karton og kørt igennem en embossing folder med masser af svirvler. Teksten er et stempel fra en Hero Arts pakke. Der er er mange flotte tekster i dette sætte. Det lille pink farvede hjerte, er et 3D Foam Heart med glitter på.
Desuden har jeg pyntet med halvperler og konfetti af glitterkarton.
 
 

 
 
God mandag.
 
Susanne.

7 kommentarer:

 1. Virkelig flot og er vild med lag på lag :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er det et lækkert kort. Jeg kan godt lide din detalje med glitterkartonen, hvilket bare viser at det nok ikke var så tosset med det konfetti alligevel... ;-)

  SvarSlet
 3. Rigtig sødt kort her og såå romantisk og i lækre farver.

  SvarSlet
 4. Romantisk og lækkert kort med skønne dies. Det ser knaldgodt ud.

  SvarSlet
 5. WAUE super skønt og lækkert kort, fed opbygning

  SvarSlet
 6. Du har ret - det er et meget romantisk og meget flot kort.

  SvarSlet
 7. Jeg er vild med rammerne og perlerne i kanten. Super elegant kort.

  SvarSlet